Taiwan Daily Cash rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 18 shkurt 2020.

05 01 06 09 31

Taiwan Daily Cash rezultate e hënë, 17 shkurt 2020.

02 18 30 36 35

Taiwan Daily Cash rezultate e shtunë, 15 shkurt 2020.

08 29 33 18 05

e premte, 14 shkurt 2020.

26 04 25 13 36

e enjte, 13 shkurt 2020.

38 17 35 01 28

Biletat mund të blihen në Taiwan. Tërheq janë në e martë, e hënë, e shtunë, e premte, e enjte dhe e mërkurë.

Në Taiwan Daily Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.