Maine - Gimme 5 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 17 shkurt 2020.

5 6 31 35 39

Maine - Gimme 5 rezultate e premte, 14 shkurt 2020.

12 17 20 21 22

Maine - Gimme 5 rezultate e mërkurë, 12 shkurt 2020.

4 13 17 18 33

e hënë, 10 shkurt 2020.

6 12 14 18 34

e premte, 7 shkurt 2020.

6 12 18 20 23

e mërkurë, 5 shkurt 2020.

7 11 16 32 36

e hënë, 3 shkurt 2020.

9 10 12 13 15

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e premte dhe e mërkurë.

Në Maine - Gimme 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

Maine - Gimme 5 është organizuar nga Maine State Lottery www.mainelottery.com